Solució per a la impressió de peces de mostraris i posicionals en tèxtil de confecció. Programari altament especialitzat en les necessitats de creació i impressió de dissenys tèxtils.

Equipos e impresoras multifunción láser HP

Posem a la teva disposició una solució per a la impressió de tèxtil de confecció que no requereix de preparació prèvia ni acabat final i permet a les empreses del sector produir els seus propis mostraris i prototips de peces de confecció utilitzant els seus propis dissenys o altres aportats per tercers.

A més, aquesta nova solució integral et dóna la possibilitat de fer separacions de dissenys a partir d’arxius RGB i crear nous colorits i variants de color de forma senzilla i intuïtiva.

Aquest sistema ofereix un alt grau d’immediatesa i autonomia. Només hauràs de carregar els dissenys triats al programari especialitzat de la teva impressora de gran format i imprimir-los directament en el teixit (possibilitat d’imprimir sobre multitud de teixits). Una vegada imprès, podràs tallar el patró de la peça el prototip de la qual vulguis obtenir i procedir amb la confecció i el cosit. Fàcil no?

D’altra banda, aquesta forma de treballar aporta un alt grau de confidencialitat, doncs el disseny no surt a cap moment de l’empresa, minimitzant així els riscos de còpia o plagi abans que la peça arribi al mercat.

Tenim la certificació de “Prefered Partner” amb servei tècnic propi per poder reparar i garantir el correcte funcionament dels equips HP.

Col·laborador
inedit

TÈCNICA
GRÀFIQUES

Altres Partners