Celebrant el nostre quaranta aniversari

Ric es permet celebrar el 40 aniversari de la creació de la companyia. Va ser creat el 1978 com a Reprografía Industrial de Catalunya a Barcelona, que va treballar amb la cura i dedicació en la distribució d’equipaments i materials d’oficina, sempre amb especial atenció a la incorporació de les novetats i innovacions tecnològiques del moment.
Ric és una empresa consolidada que ha crescut durant aquests 40 anys adaptant-se als canvis i transformacions tecnològiques sempre oferint el millor producte disponible.
Ric ha procurat créixer en les seves capacitats, millorar les eines de distribució i oferir sempre el millor producte, sempre liderant el sector amb productes d’avantguarda tecnològica fins avui dia. A ric mantenim la visió àmplia i global, amb l’objectiu de treballar per oferir les millors solucions, reals i personificades per a cada client, mantenint el nostre propòsit en la innovació i les necessitats del moment. En complau celebrar els nostres 40 anys en el sector i seguir creixent mirant cap al futur.