Com ser més productiu

T’has plantejat alguna vegada si estàs invertint correctament el teu temps a la feina? Cerques alternatives que t’ajudin a agilitar molts processos manuals per ser més productiu?

Aquestes són moltes de les preguntes que es realitza els gerents o responsables de departament, en preguntar-se de quina manera poden ajudar els seus empleats a transformar el seu temps, en temps de qualitat.

Podem ser més productius amb un Gestor Documental? La resposta és sí, podem optimitzar gran part dels nostres processos manuals amb un Software Documental.

Quan parlem d’un gestor documental, què volem dir?

Es tracta d’un Software, situat en el núvol o en els servidors propis de l’empresa, que et permetrà emmagatzemar tota la documentació física en format digital.

Quina diferència hi ha entre tenir-ho en carpetes locals de Windows amb un Gestor Documental?

Aquesta és una de les preguntes més freqüents que es plantegen les empreses. La diferència de tenir emmagatzemada la informació en carpetes locals i un gestor documental, es troba en com treballem amb la informació.

Amb un gestor documental, no sols et permet emmagatzemar la informació, sinó treballar-la conjuntament amb diferents departaments. A més aporta agilitat en transformar fluxos manuals d’aprovacions en fluxos digitals, aconseguint autoritzacions de superiors en qüestió de segons.

I el més important, pots accedir a la informació estiguis on estiguis, i compartir aquests documents amb diferents ubicacions.

Que guanyes amb un gestor documental?

Temps, seguretat i garanties.

  • Temps: Tot es podria resumir en aquesta paraula, però realment inverteixes temps en tasques de valor per a l’empresa, deixant que Docuware arxivi, classifiqui i ordeni els documents per tu.
  • Seguretat: Compta amb diverses còpies de seguretat duplicada per diferents servidors de docuware, aportant-te un plus de seguretat pels teus documents. A més, pots crear permisos especials, perquè cada empleat només tingui autorització per a veure la informació que li correspongui.
  • Garanties:  El fet de poder tenir una assegurança davant de desastres catastròfics pel temporal, inundacions, incendis, pandèmies, etc… En tenir tota la documentació emmagatzemada digitalment, amb valor jurídic per l’agència tributària espanyola, et dóna suficients  garanties per a estar tranquil davant de qualsevol succés.

T’agradaria que la teva taula lluís lliure de papers i reduir els arxivadors en l’oficina?

Gràcies a que es tracta d’un Software homologat per part de l’Agència Tributària Espanyola, una vegada tinguem digitalitzat els documents, els podrem destruir amb total seguretat, ja que compleix amb totes les garanties legals.

En aquest vídeo d’1 minut, et mostrem ràpidament com funciona Docuware.

Vols parlar amb un assessor sobre el tema? Posa’t en contacte amb nosaltres, i un especialista en transformació digital t’assessorarà sense compromís.