Vés al contingut

HP

Les impressores HP DesignJet ofereixen un resultat d’alta qualitat i s’integren fàcilment en qualsevol entorn de treball. Genera imatges uniformes, nítides i de gran qualitat amb un procés final súper eficient.

Sèrie Tècnica

Les impressores HP DesignJet per a estudis d’arquitectura i enginyeria permeten: imprimir mapes, dibuixos tècnics i reproduccions amb una qualitat de línies precises i textos nítids: en color o en blanc i negre.

Aconseguiràs que els teus treballs tinguin un color precís i amb el format que desitgis, perquè es puguin veure fins als menors detalls. Reproduccions de gran format de manera senzilla, ràpida i amb la més alta resolució, que farà que les teves impressions arquitectòniques brillin. 

Certificació HP

Tenim la certificació PreferedPartner amb servei tècnic propi per a poder reparar i garantir el correcte funcionament dels equips HP.
 

PreferedPartner hp

Sèrie d'arts gràfiques

Les impressores HP DesignJet ofereixen un resultat d’alta qualitat i s’integren fàcilment en qualsevol entorn de treball. Genera imatges uniformes, nítides i de gran qualitat amb un procés final súper eficient.
 

Sèrie Tèxtil

Supera les expectatives dels clients amb resultats nítids i uniformes.
 

Ploters de látex, técnicos HP, latex 700 y 800

Sol·licita més informació

Assessora’t de la mà d’experts en impressió