Vés al contingut

Empresa

RIC

Sobre RIC

Reprografia Industrial de Catalunya és un grup empresarial dedicat a la comercialització i implementació de sistemes i solucions documentals.

Amb més de 45 anys d’experiència en el sector, ens hem convertit en un proveïdor de referència per a clients de diferents àmbits: escolar, empresarial i arts gràfiques.

En l’actualitat gestionem més de 4500 instal·lacions a les quals oferim un servei eficient, professional i orientat al client.

El nostre projecte

El nostre model de treball i l’equip de professionals qualificats, permeten oferir solucions reals i personalitzades que s’ajusten a les necessitats i objectius plantejats per cada client i projecte.

RIC aposta per la innovació que ajuda a anar un pas més enllà a descobrir noves possibilitats i crear oportunitats a les necessitats del mercat.

Objectius

Busquem complir l'excel·lència i la satisfacció dels nostres clients. Trobar solucions als objectius plantejats per les empreses és la nostra principal opció.

Sostenibilitat​

Ens comprometem amb el medi ambient oferint-te solucions a mesura que encaixin amb les teves exigències empresarials. Assessorem i implementem solucions segons el model de negoci, reduint així despeses innecessàries de paper. ​

Missió

La nostra missió és aconseguir ser el teu millor aliat per a fer front qualsevol repte tecnològic cap a la transformació digital.

Fiabilitat

La confiança dels nostres clients ens la guanyem dia a dia amb la nostra capacitat de complir amb els nostres compromisos. ​

Per què RIC?

Experiència

La nostra experiència ens ha portat a oferir una atenció propera i personalitzada amb els nostres clients. 

Fidelització

Assignem assessors qualificats perquè et sentis recolzat i assessorat d’avant de qualsevol situació.

Tranquilitat

T’oferim la tranquil·litat i la seguretat que necessites. El nostre repte és anticipar-nos als problemes. 

Certificacions RIC

Inicia el teu camí cap a la Transformació Digital