Amb més de 40 anys d’experiència, a RIC seguim treballant per satisfer les necessitats de l’àmbit educatiu, empresarial i el sector de les arts gràfiques.

El nostre model de treball i l’equip de professionals qualificats permeten oferir solucions reals i personalitzades que s’ajusten a les necessitats i objectius plantejats per cada client i projecte.

RIC aposta per la innovació que ajuda a anar un pas més enllà en descobrir noves possibilitats i crear oportunitats a les necessitats del mercat.

“CREURE EN EL QUE FEM ENS FA DIFERENTS”

ELS NOSTRES VALORS

Assessorament professional i personalitzat

Cobertura a qualsevol negoci

Solucions als objectius plantejats pel client

Òptim control dels costos d’impressió

Equip de professionals experts

Compromís de qualitat

El més important ets tu

Última tecnologia

CERTIFICACIONS

SAP Open Ecosystem

CASOS D'ÈXIT

TRANSFORMACIÓ DE L’ARXIU EN UN GIMNÀS

Hem implantat en les nostres oficines la solució de gestió documental, aconseguint transformar un antic espai d’arxiu en un gimnàs per als nostres empleats.

Aquest projecte suposa una Demo real per als clients i una forma de compartir amb ells els avantatges que té el controlar i gestionar els processos documentals i d’impressió d’una manera més eficaç i productiva.

PENSAR AMB EL CAP FRED 

Per accelerar la liquiditat, cal reduir l’interval de temps entre el lliurament dels productes al destinatari i l’emissió de la factura. Maheso, especialista en productes congelats, ha millorat significativament la seva liquiditat gràcies a una solució de captura digital automatitzada basada en l’arxivador DocuWare.