El nostre compromís enfront al COVID-19

El nostre compromís enfront al COVID-19 consisteix a ajudar les empreses i autònoms a seguir endavant amb el treball a distància, tancant acords i mantenint el dia a dia. Per aquest motiu regalem signatures remotes il·limitades.

Gràcies al servei de signatura digital VidSigner t’ajudarem a créixer més de pressa i tancar acords que abans trigaven dies o setmanes. Podràs oblidar-te del paper, signar tu mateix o enviar documents a signar a qui tu vulguis i on vulguis, sempre amb total validesa jurídica i d’una manera ràpida i segura.

En col·laboració amb Validatedid, t’oferim signatures remotes il·limitades, sense cost ni permanència fins al 31 de Maig.

No requereix instal·lació prèvia, tan sols t’has de registrar a la plataforma de VidSigner que hem creat i tot seguit rebràs un email amb un formulari, per a crear les teves dades d’accés, i ja podràs començar a signar.

Ajustar-nos al treball en remot serà un repte per a tots, i entre tots podrem tirar endavant. Per això farem la signatura digital de documents més segura i fàcil disponible per a tothom.

Comença a signar els teus documents fent clic aquí