Intec

Intec és un fabricant d’impressió digital que ofereix solucions úniques per a resoldre les necessitats d’impressió en tota mena de material.
 

Diferents aplicacions

Totes les impressores digitals IntecColorSplash ofereixen una excel·lent qualitat CMYK combinades amb una gran quantitat de suports sobre, una àmplia gamma d’opcions de producció.
 

Intec ColorSplash

Impressió digital comercial d'alta capacitat​

Imprimeixi en una àmplia gamma de substrats de mitjans, inclosos paper, cartolina, pel·lícula, lluentor, mitjans sintètics, substrats de polièster, magnètics i molts més.

INTEC CS3000
INTEC ColorFlare CF1200
Intec ColorFlare

Laminadora

El Intec ColorFlare és un equip compacte i respectuós amb el medi ambient, amb doble laminació i un dispositiu de làmines metal·litzades. Està dissenyat per a oferir una solució ràpida d’efectes decoratius digitals, així com un laminatge per a la producció tradicional de litografia.

Amb la capacitat de laminar, de forma molt senzilla, i metal·litzar des del primer moment; aquesta unitat de producció d’alta qualitat aviat començarà a guanyar la teva confiança, i a donar-te una gran reputació.

INTEC ColorFlare
Intec ColorCut

Tall i fenedora​

Talla digitalment qualsevol forma d’etiquetes en fulles fins a SRA3 i fins i tot peces d’empaquetat promocionals de 350g2m!
 

INTEC ColorCut FB8000PRO

Sala virtual

Ara tens l’oportunitat de visitar tota la gamma de productes INTEC de manera virtual.

CERTIFICACIONS GHS, BS5609 e IMDG

El Sistema Globalment Harmonitzat de Classificació i Etiquetatge de Productes Químics (GHS per les seves sigles en anglès) és un sistema internacional que va ser creat per les Nacions Unides per a garantir la coherència en l’etiquetatge de productes perillosos.

A més, el British Marini Standard BS5609 és un requisit per a les etiquetes de tambor autoadhesiva que necessiten la certificació Internacional Marítima de Productes Perillosos (IMDG) per al seu enviament. Amb la finalitat de complir els requisits de les seccions 1, 2 i 3 de les normes BS5609, les etiquetes estan exposades a una intempèrie artificial, així com a les proves de resistència a l’abrasió per a assegurar-se que són capaces de suportar els entorns més durs.

Informa't sense compromís​

Aquestes impressores són la referència en impressió digital a tot color multisuport en el sector de les Arts Gràfiques.