Intec és un fabricant d’impressió digital que ofereix solucions úniques per resoldre les necessitats d’impressió en tot tipus de material. Aquestes impressores són la referència en impressió digital a tot color multisuport en el sector de les Arts Gràfiques.

Equipos de impresión digital y etiquetado Intec

Totes les impressores digitals IntecColorSplash lliuren una excel·lent qualitat CMYK combinades amb una gran quantitat de suports sobre una àmplia gamma d’opcions de producció. A diferència de les impressores d’oficina estàndards, els sistemes d’impressió de les IntecColorSplash es dirigeixen cap a professionals d’impressió que busquen una impressora de producció assequible amb una gran qualitat d’impressió i una gran flexibilitat de formats.

Imprimeix en suports ultra fins des de 55 grams/m2 fins a ultra gruixos de 450 grams/m2 com: sobres amb i sense finestreta, paper offset, cartolina, autocopiatiu offset, adhesius, polièster, tela d’enquadernació, suports magnètics, suports texturats o verjurats, materials encunyats, suports prefendits, materials amb microtall, suports amb trepant, fotolits, planxes CTP, etc.

La gamma Cs utilitza un avançat tòner orgànic, té una òptica LED, així com un fusor per aconseguir una qualitat espectacular en cada impressió.

colorcut_logo_web

Talli digitalment qualsevol forma d’etiquetes en fulls fins a SRA3 i inclús peces d’empaquetat promocionals de 350g2m!

colorflare-logo-4-rgb

Intec ColorFlare és un equip compacte i respectuós amb el medi ambient, amb doble laminació i un dispositiu de làmines metal·litzades. Està dissenyat per oferir una solució ràpida d’efectes decoratius digitals, així com un laminat per a la producció tradicional de litografia.

Amb la capacitat de laminar, de forma molt senzilla, i metal·litzar des del primer moment; aquesta unitat de producció d’alta qualitat aviat començarà a guanyar la teva confiança, i a donar-te una gran reputació!

CERTIFICACIONS GHS, BS5609 I IMDG 

ghs_web_logoEl Sistema Globalment Harmonitzat de Classificació i Etiquetatge de Productes Químics (GHS per les seves sigles en anglès) és un sistema internacional que va ser creat per les Nacions Unides per garantir la coherència en l’etiquetatge de productes perillosos.

A més, el British Marine Standard BS5609 és un requisit per a les etiquetes de tambor autoadhesiva que necessiten la certificació Internacional Marítima de Productes Perillosos (IMDG) per al seu enviament. Amb la finalitat de complir els requisits de les seccions 1, 2 i 3 de les normes BS5609, les etiquetes estan exposades a una intempèrie artificial, així com a les proves de resistència a l’abrasió per assegurar-se que són capaces de suportar els entorns més durs.

Altres Partners