La nostra divisió d’ERP – SAP BO per a PIMES disposa de les eines necessàries per ajudar-li a realitzar una transformació digital amb les màximes garanties d’èxit. Donem assessorament, consultoria i recursos tècnics per a la implantació de ERP’s de primera línia mundial.

SAP Business One

A RIC.DOC cobrim tota la problemàtica de la Transformació digital.

En aquesta línia donem assessorament, consultoria i recursos tècnics per a la implantació de ERP’s de primea línia mundial, Enterprise Resource Planning; Planificador de Recursos Empresarials.

Som socis del major fabricant mundial de solucions de gestió per a empreses, SAP.

Donem tots els serveis necessaris per a què la PIME tingui totes les garanties d’una reeixida Transformació Digital de mà de RIC.DOC.

SAP Business One és una solució de software de gestió empresarial (ERP) referent a nivell mundial, accessible i fàcil d’utilitzar, pensada específicament per a les petites i mitjanes empreses.

Única i integrada, proporciona una visibilitat completa de tot el negoci i un control total sobre qualsevol aspecte relacionat amb les operacions. Recopila la informació empresarial més important i permet que tota l’empresa hi pugui accedir i utilitzar-la. A diferència dels paquets i fulls de càlcul de comptabilitat, aquesta solució posa a disposició tot el que es necessita per gestionar les àrees empresarials clau de qualsevol negoci.

Altres Partners