Perquè haig de digitalitzar l'empresa?Per què haig de digitalitzar l’empresa? Quins beneficis em pot aportar digitalitzar-la?

Segur que t’has plantejat més d’una vegada si deus o no digitalitzar alguns processos de la teva empresa, així que hem desenvolupat aquest article només per a tu.

Segons la teoria de Michael Porter, globalment conegut per temes d’estratègies empresarials, la clau de l’èxit d’una empresa es troba a digitalitzar la cadena de valor d’una companyia, per a garantir un bon desenvolupament de les activitats de l’organització generant així un valor al producte final.

Però, de què es compon la cadena de Valor?

Es compon de tota l’estructura interna d’una empresa, englobant activitats primàries i activitats de suport.

Tots aquests departaments que componen l’empresa, segons Michael Porter haurien d’estar digitalitzats, si no serà molt complicat obtenir avantatges competitius si tota la informació i els processos interns que passen en l’empresa no els pots controlar.

Per què és tan important?

Per a començar, molts dels fluxos de treball que fan les empreses avui dia, la majoria es componen per processos manuals i tradicionals.

És a dir, es continuen imprimint les factures, els correus, els contractes, els albarans, … Tot això cal recordar, van passant de mà en mà, provocant que aquests documents quedin deteriorats, perduts o fins i tot duplicats per no saber on està la primera còpia original.

Tots aquests processos manuals avui dia ja existeixen eines digitals que aconsegueixen optimitzar tots aquests fluxos de treball, alleujant així hores de feina improductives, per a poder-les invertir en temps de valor.

Temps de valor que les empreses digitalitzades dediquen a conèixer més als seus clients, a la recerca de mercat, estratègies competitives, a invertir en general temps de qualitat per a la companyia.

Haig de digitalitzar tota l’empresa?

Seria l’ideal, però normalment les companyies solen començar per aquells departaments que tenen un alt volum de treball i necessiten posar-li solució al CAOS.

Com puc trobar empreses que m’assessorin?

Cerca sempre empreses especialitzades en transformació digital, que formin un equip veterà d’experts desenvolupadors i que de veritat sàpiguen escoltar i atendre les teves necessitats.

Nosaltres som una d’elles, si vols saber més informació, posa’t en contacte amb un dels nostres especialistes i podràs entendre molt millor els beneficis de la transformació digital en el teu negoci.