Ha estat un any de dur entrenament, en què hem vist als nostres companys preparar-se cada setmana per a un dia tan especial com el que van compartir el passat dissabte, en la divuitena edició de la Orbea Monegros 2018. Un any més, Fidel i Jordi es van sumar a aquest repte i, els que no es van voler perdre aquesta edició van ser en Sergio i en Juanjo. Els 4 van defensar el nou mallot de RIC fins al final del circuit. I no ens oblidem del nostre company Mario, qui aquest any va participar amb el seu equip PJ Team, aconseguint superar les seves marques anteriors.

I és que l’esforç va valdre la pena, per a ells i per als ni més ni menys que 8.000 aficionats (6.000 en la prova Marató i 2.000 a la Mitja Marató) que van gaudir d’una de les marxes de MTB més multitudinàries de tota Europa i que comptava amb participants de totes les comunitats i de tots els racons, des d’Itàlia, Nova Zelanda, França o Mèxic.

Un èxit total de participació, que es celebra de nou, en un dels llocs més especials per a viure l’ambient pur del Mountain Bike, la localitat de Sariñena. I és que una cosa tan especial, també té a veure amb la seva organització i pel bon ambient de tots els ciclistes, cosa que recalquen els nostres companys que queden encantats de nou amb aquesta experiència en la que van superar els 117,7km del circuit.

I és que com bé ens demostren els nostres companys, la passió per les bicicletes de muntanya continua en el seu punt més àlgid i prova d’això ha estat aquesta edició, en la qual les places per a la participació es van esgotar en tan sols dues hores, deixant a molts seguidors fora.

No tenim cap dubte que aquest equip està en forma! Felicitats a tots … i endavant cap al pròxim repte!