Incorporem al nostre portfoli d’impressores 3D la nova serie Jet Fusion 300/500, la primera tecnologia d’impressió 3D de la indústria que permet als fabricants produir peces funcionals a nivell d’enginyeria, a tot color o en blanc i negre, amb control de vòxel i, en molt menys temps que altres solucions. Aquesta nova seriï Jet Fusion 300/500 complementa a les actuals solucions 3D industrials d’HP Jet Fusion 3200/4200/4210, que ofereixen el cost per peça més baix i estan dissenyades per a entorns de fabricació.

Els nous models es llancen amb un nou material HP High Reusability CB PA 12. Les peces que utilitzin aquest material tindran unes propietats mecàniques similars al material HP High Reusability PA 12 de les solucions industrials d’HP.

   

Les 3D Jet Fusion proporcionen als usuaris la capacitat de prototipar i produir nous dissenys i aplicacions en la mateixa plataforma, i mantenir-se a l’avantguarda amb una tecnologia preparada per al futur, configurable per al control del vòxel més enllà del color.

Permet el disseny i la producció de peces inimaginables en el passat i disponibles ara, per primera vegada, a tot color. Tant en el sector de la medicina, sanitari com en la indústria d’automoció, consum o uns altres, així com per als emprenedors, dissenyadors o investigadors de negocis o universitats que estiguin incubant noves idees, el potencial de les noves aplicacions d’impressió 3D és enorme.