Vés al contingut

Assistim a la Nit de l’Empresa Cecot 2023

  • Events

RIC· presentes en la Nit de l’Empresa Cecot 2023

El 26 d’octubre a la nit, el Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès es va transformar en l’escenari de la prestigiosa 28a edició de la Nit de l’Empresa de la Cecot. Sota el lema «inteligència humana, motor de la intel·ligència artificial». Aquest esdeveniment anual va reunir una àmplia gamma de líders polítics, empresarials i socials de la regió, inclòs l’equip de RIC·Reprografia, que va tenir l’honor de ser presents en aquest esdeveniment transcendental.

Membres destacats

La vetllada, presidida pel destacat president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, on es va convertir en un espai per a l’intercanvi d’idees i la reflexió sobre el paper crucial del talent humà en el desenvolupament empresarial.

L’esdeveniment va ser presentat pel carismàtic Xavi Coral, i va comptar amb les paraules de benvinguda de l’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, seguides per la inspiradora intervenció de la presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Ninna Torres entre molts altres.

Reconeixements CECOT

Durant la cerimònia, es van atorgar els prestigiosos Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, on Judith Viader, directora general de Frit Ravich, va expressar la seva gratitud i va compartir valuoses reflexions sobre el paper transformador dels empresaris com a «creadors de valor per a la societat».

Imagen propiedad de Diari de Terrassa – Alberto Tallon

Xavier Panés, president de la Cecot, va aprofitar l’ocasió per a plantejar els desafiaments i les oportunitats que enfronta el teixit empresarial català, emfatitzant la importància d’un entorn empresarial propici per al creixement i la innovació.

Imagen propiedad de Diari de Terrassa – Alberto Tallon

Per a RIC Reprografia, la participació en la Nit de l’Empresa Cecot 2023 no sols va ser un honor, sinó també una oportunitat per a enfortir el seu compromís amb el desenvolupament empresarial a Catalunya.

En unir-se a la comunitat empresarial més àmplia en aquest esdeveniment emblemàtic, RIC va renovar el seu compromís de contribuir al creixement i la prosperitat de la regió, destacant la importància d’una col·laboració fructífera entre els sectors públic i privat per a impulsar el progrés sostenible a la regió.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *