Vés al contingut

El sector penal vol apostar per la digitalització

El sector penal quiere apostar por la digitalización

El sector penal vol apostar per la digitalització, destacant la importància de poder intervenir de manera telemàtica als expedients des dels seus llocs de treball.

És per això que dilluns passat 20 de juny, vam estar donant suport en la Jornada Laboral-Tech de l’Advocacia de Tarragona, on es va tractar aquest tema, entre molts altres.

Aquesta Jornada Formativa sobre Dret Laboral tenia com a objectiu analitzar diversos aspectes legals relacionats amb l’impacte de les noves tecnologies en el Dret Laboral, com per exemple la transformació digital, el fenomen de la globalització i el teletreball.

Algunes de les ponències més destacades en aquest esdeveniment van ser la directora de l’Agència de Protecció de Dades, Mar España, el catedràtic de Dret del Treball i la Seguretat Social de la UAB, Eduardo Rojo, la magistrada del Tribunal Suprem especialista en jurisdicció social, Rosa Mª Virolés, el catedràtic de Dret del Treball i director de la Càtedra de Immigración de la UdG, Ferran Camas i la magistrada del Tribunal Suprem MªLuisa Segovià.

Consell Advocacia_ICAT
Estela Martín, degana del Col·legi de l’advocacia de Tarragona, destaca la importància que tot professional pugui intervenir de manera telemàtica i tinguin accés a tot l’expedient digital des del seu lloc de treball.

És per això que la Generalitat de Catalunya, s’ha proposat eliminar el paper abans del 2024, ja que el món penal és el que va més endarrerit quant as refereix a la digitalització.

El Consell de l’Advocacia Catalana confia en RICSOFT i aposta pels seus serveis de signatures digitals.

No obstant, això el Consell de l’Advocacia Catalana ja ha fet el primer pas cap a la transformació digital, apostant pels nostres serveis de Signatures Digitals per a acostar-se més als seus clients i mantenir una comunicació segura i àgil sense perdre validesa jurídica.

T’expliquem com ho fem?