Som de nou el partner nº 1 en vendes de sistemes cloud

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1852″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ho hem tornat a fer! A RIC.DOC ens tornem a superar sent de nou l’empresa a Espanya que més Docuware Cloud ha venut. Sens dubte és el resultat d’un treball en equip molt bé fet i per descomptat de la confiança de tots els nostres clients.

La setmana passada, part de l’equip RIC.DOC va assistir a Docuworld, la conferència anual per a socis autoritzats de DocuWare. Una trobada on es van compartir idees i coneixements sobre les últimes novetats d’aquesta eina de Gestió Documental.

Les exigències del nou entorn i les formes d’operar de les empreses requereixen un replantejament més àgil i un ús eficient de la informació i dades. Un repte important on la nostra divisió ha seguit posant el punt de mira, treballant dia a dia per ser competitius i donar les l’èxit als nostres clients per dur a terme la transformació digital, d’una manera senzilla i adaptada a cada model de negoci.

Enhorabona a tot l’equip per aquest nou èxit![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *