Vés al contingut

Newsletter RICDOC

Estem molt contents de poder anunciar-vos la nostra primera Newsletter RICDOC pensada per als professionals més exigents.

A causa dels últims esdeveniments dels últims mesos, les empreses s’han vist “obligades” a adaptar-se i a utilitzar noves eines digitals, fent un tomb inesperat a la seva manera treballar.

A través d’aquest nou canal de comunicació, no només volem informar-te de les últimes novetats que succeeixen en l’àmbit local i nacional, sinó donar a conèixer els nostres serveis, equips, així com actes i esdeveniments.

En ella descobriràs conceptes nous, eines que utilitzen professionals del teu mateix sector o departament, promocions exclusives i molt més relacionades amb la transformació digital.

La Newsletter RICDOC neix gràcies a les inquietuds i dubtes que ens heu anat transmetent al llarg de la nostra trajectòria professional i per a això us la volíem dedicar.

L’hem creat perquè tot aquell que vulgui, pugui estar informat i estar al dia de tots els avanços i millores tecnològiques.

Si encara no estàs inscrit i vols que t’expliquem com estar a l’última amb les eines digitals per al teu treball, fes clic aquí.

Per a nosaltres serà un veritable plaer entrar en contacte amb tu mensualment i acostar-te més cap a la transformació digital.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *