El sistema de gestió Dokuflex s’uneix a l’oferta de serveis tecnològics de RIC.DOC

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1859″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]L’empresa Dokuflex ha certificat a RIC.DOC com a distribuïdor autoritzat del seu sistema de gestió de processos Dokuflex, permetent-nos dur a terme tota la gestió comercial i tècnica.

L’actual oferta de serveis tecnològics de RIC.DOC s’amplia amb aquesta plataforma BPM (Business Process Management) que integra tota la gestió de processos, documents i continguts d’una empresa en un únic repositori. Aquest sistema format també per mòduls totalment parametritzables, ajudarà a la nostra divisió a seguir adaptant cada projecte segons les necessitats que cada organització.

Els tècnics de RIC.DOC han rebut una formació específica de cada mòdul per detectar que solucions s’adapten millor en els processos de cada organització i que permeten la productivitat i reducció del paper.

Aquesta unió es fa gràcies als objectius comuns de millorar dia a dia el nostre servei amb nous partners que ens ajudin a créixer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *