Vés al contingut

QUÒRUM 23

  • Events

quorum 2023

El compromís amb la sostenibilitat i l’educació ha estat sempre el nucli de la nostra missió en RIC·Reprografia. Recentment, vam tenir l’honor d’assistir al Congrés de l’Escola Cristiana de Catalunya QUÒRUM 23, on la unió de compromís i lideratge en la identitat educativa va ser el tema central.

Aquesta experiència ens va oferir l’oportunidat per a enfortir el nostre vincle amb les escoles i reafirmar el nostre suport a les Escoles Verdes.

Qui van assistir a l’acte QUÒRUM 23?

L’esdeveniment va reunir molts professionals, tots units per una causa comuna: enriquir el procés educatiu mentre fomentem pràctiques sostenibles.

La nostra participació va ser impulsada pel desig de compartir les nostres solucions innovadores en l’àmbit del Printing, destacant com la integració de tecnologies ecològiques pot promoure una educació més conscient i responsable.

Durant el congrés, ens submergim en converses profundes sobre la importància de conrear una consciència ecològica des d’una edat primerenca.

La nostra empresa ha estat treballant en estreta col·laboració amb les escoles per a implementar pràctiques sostenibles en les seves operacions diàries, reduint així la seva petjada de carboni i fomentant una mentalitat respectuosa amb el medi ambient entre els estudiants.

«Que cada pas que donem avui en la jornada educativa sigui un ferm compromís amb el futur sostenible que anhelem per a les nostres generacions»

El nostre Compromís amb els centres educatius contínua

Més enllà del congrés, estem compromesos a continuar fent costat a les escoles en la seva transició cap a entorns més ecològics i sostenibles.

A través d’associacions estratègiques i la implementació de tecnologies d’avantguarda, continuarem fomentant un enfocament sostenible en l’entorn educatiu que promogui la responsabilitat ambiental i la consciència social entre els joves.

Creiem fermament que en unir forces, podem forjar un futur més brillant i sostenible per a les futures generacions.

La nostra participació en el Congrés de l’Escola Cristiana de Catalunya QUÒRUM 23

La nostra participació en el Congrés de l’Escola Cristiana de Catalunya QUÒRUM 23 va ser una experiència enriquidora. Va enfortir la nostra determinació d’impulsar el canvi positiu en l’àmbit educatiu i mediambiental.

Continuarem treballant per a promoure un model d’educació que fomenti la sostenibilitat i la consciència ecològica, i esperem continuar col·laborant amb les escoles en el seu viatge cap a un futur més verd i pròsper.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *