Vés al contingut

Reforçar el Concepte d’Escola Verda

  • EPSON

Escoles Verdes

L’educació ambiental és una prioritat en l’actualitat i cada vegada són més les institucions que es comprometen amb el cuidado del planeta. Les escoles verdes són un exemple d’això, perquè s’enfoquen a promoure pràctiques sostenibles i crear consciència en els estudiants sobre la importància de cuidar el medi ambient. Però com podem reforçar el concepte d’escola verda?

Com reforçar el concepte Escola Verda?

Una de les eines que poden utilitzar les escoles verdes per a ser més sostenibles i reforçar el concepte Escola Verda són les impressores eco-solvents de Epson.

Aquestes impressores compten amb tecnologia avançada que redueix l’impacte ambiental de la impressió, ja que utilitzen tintes a base d’aigua que no contenen components nocius per al medi ambient.

Reduïm les emissions CO2

Empren un sistema de tecnologia sense calor, permetent que el consum energètic que generen les impressores sigui mínim i amb això reduir les emissions CO₂ dins dels centres escolars.

A més, les impressores Epson tenen un sistema de reciclatge de cartutxos de tinta buits que permet reutilitzar els materials i disminuir el desaprofitament.

«L’Àrtic s’està fonent literalment davant dels nostres ulls»

© Jasper Gibson

En una de les col·laboracions de Epson i National Geographic s’han unit per a crear consciència sobre com l’estalvi de calor és una forma estupenda de minimitzar el nostre impacte en el medi ambient.

Aquesta iniciativa forma part del compromís de les escoles amb el medi ambient i la seva responsabilitat social. El compromís amb el medi ambient no sols es tracta d’usar eines sustentables, sinó també de promoure pràctiques responsables en l’ús dels recursos naturals.

El paper de les Escoles Verdes

Les escoles verdes poden fomentar el reciclatge de paper, la reducció del consum d’energia elèctrica i la implementació de jardins i horts escolars.

A més, és important que els estudiants s’involucrin en projectes que promoguin la conservació del medi ambient.

Com reforçar el concepte Escola Verda

Per exemple, poden participar en campanyes de neteja d’espais públics, promoure els Objectius de les Nacions Unides, impulsar la plantació d’arbres o la realització de projectes de recerca sobre temes ambientals.

Pregunta avui mateix pel nostre Estudi Sostenible del Parc d’Impressores per a Centres Educatius.