Vés al contingut

RIC·Reprografia Participa als Premis Etalentum

  • Events

RICReprografia Participa als Premis Etalentum_

Reprografia Industrial de Catalunya ha estat seleccionada per a formar part d’un restringit llistat de 10 empreses de Sabadell i la seva àrea d’influència que han destacat per les seves polítiques de recursos humans i de gestió del capital humà.

A penes finalitzat en 2022 ens van comunicar que el Comitè d’Experts dels PREMIS ETALENTUM, format per representants de l’Ajuntament de Sabadell (mitjançant la regidoria Desenvolupament Econòmic i impuls Administratiu), la Cambra de Comerç de Sabadell, el Banc de Sabadell, la Universitat Autònoma de Barcelona (Facultat d’Economia i Empresa) i l’empresa catalana etalentum, ens havien triat com a empresa candidata als premis d’enguany en la categoria d’empresa de 26 a 100 treballadors.

Uns premis que tenen com a objectiu reconèixer a aquelles organitzacions que desenvolupen millors polítiques de Recursos humans i que promocionen el talent intern i extern.

Compromesos amb el creixement Humà i Econòmic

Som conscients de la importància de generar treball per a promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostingut per a erradicar la pobresa mitjançant treballs estables i ben remunerades.

Fomentem l’ocupació jove i defensem la no discriminació perquè les contractacions en l’empresa es produeixin sense tenir en compte el gènere i edat.

Nosaltres com a empresa, situada en el sector privat, tenim un rol clar en la consecució d’aquest Objectiu per a garantir el creixement de nous llocs de treball i garantir condicions dignes d’ocupació.

ods ric

Vols treballar amb nosaltres?

Continuem buscant gent com tu, que vulgui formar part d’un equip d’especialistes disposat aventurar-se a nous reptes professionals.

Si ets desenvolupador, especialista en gestió documental o t’apassiona el món tecnològic, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant aquest enllaç o bé emplenant el següent formulari.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *