RIC.3D, nou distribuïdor oficial de les impressores 3D de Markforged

RIC.3D anuncia el nou acord amb Markforged i es converteix en el nou distribuïdor oficial a Espanya de les impressores 3D de la marca nord-americana.

Amb aquest acord, RIC.3D amplia la seva cartera de sistemes de fabricació additiva amb nous materials d’alta resistència que van des de la fibra de carboni fins al metall.

Suposa per a la divisió de RIC reforçar el negoci, de la mateixa manera que ja venia fent l’últim any amb els sistemes 3D Multi Jet Fusion d’HP, i així ser més competitius en un mercat que ha crescut exponencialment en l’últim any, i en el qual cada vegada més l’objectiu de les empreses és resoldre els problemes de producció com els llargs terminis de lliurament i els costos molt elevats.

Amb la gamma de Markforged, RIC.3D aconsegueix trobar un equilibri en la seva cartera de fabricació additiva, afegint la generació d’impressores de fibra de carboni, dissenyades especialment per crear peces complicades i que requereixen una relació de mida, pesos molt ajustats i una alta resistència mecànica.

També s’uneix la impressora 3D de metall, Metall X, la solució de fabricació en metall més senzilla i competitiva del mercat per a aquells fabricants que busquen incrementar les seves opcions més enllà de la mecanització CNC de grans màquines en volum i cost.

Les noves màquines de Markforged s’incorporaran al Showroom de RIC.3D el proper mes de juliol i podran ser visitades per veure el seu funcionament i post-processos.

A partir de setembre s’iniciaran les diferents jornades tecnològiques de 3D, per a tot tipus d’empreses, on es presentarà la completa operativa de les màquines, incloent el software.

En els propers dies la web de RIC.3D (www.ric3d.com) ampliarà el seu contingut amb la nova marca i la seva gamma de solucions. A més el portal, com ja ve fent, recollirà al blog les últimes novetats de les màquines, materials, suports, activitats de la divisió i de la indústria en general.

Francesc Astort, Product Manager d’RIC.3D, seguirà liderant la divisió i aportant la solució òptima per a cada client i Pere Bofill, Key Account d’RIC.3D estarà al capdavant de les qüestions tècniques i operatives de totes les solucions 3D que distribueix la divisió .

Per ampliar la informació no dubteu a contactar en www.ric3d.com o en ric3d@ric3d.com.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *