S’aproxima una nova edició de la fira ADDIT3D 2018, la Fira Internacional de Fabricació Aditiva i en 3D, que se celebrarà a Bilbao del 28 de maig al 01 de juny, i en la què RIC participa aquest any, per primera vegada, amb la seva divisió de 3D (RIC.3D).

Integrat dins del espai expositiu de BIEMH 2018, aquest certamen agrupa la major concentració empresarial de la Indústria 4.0, tant de fabricants com de distribuïdors.

A nosaltres ens hi podreu trobar al pavelló nº 6, stand A11, situat just al costat d’HP, i on presentarem novetats sobre aquesta indústria que no para de créixer.

 

Un stand amb el darrer en fabricació additiu… 

La fabricació aditiva va obrir un ventall de possibilitats immenses a tots els sectors industrials, facilitant a les empreses reinventar la seva forma d’elaborar prototips i produir peces funcionals i finals a menor cost i a una velocitat fins a 10 vegades superior a la resta de tecnologies del mercat.

Durant la fira, l’equip RIC.3D volem demostrar i exhibir aquesta realitat introduint les oportunitats dels sistemes de impressió 3D HP Multijet Fusion i dels que RIC.3D és distribuïdor oficial i, a més, comptem amb un equip propi de suport tècnic.

Aquesta fira és un bon aparador per presentar exemples reals de peces realitzades mitjançant el procés de fabricació additiu. RIC.3D col·locarà en el seu stand un gran expositor amb peces fabricades amb la tecnologia Multi Jet Fusion d’HP i produïdes en les pròpies instal·lacions de RIC, on es troba una HP 3D Jet Fusion 4210, que es pot visitar i fins i tot veure el funcionament del post-procés de peces.

Amb aquest entorn, RIC.3D esperem atraure a totes aquelles empreses que busquen donar el següent pas per apropar-se a la fabricació aditiva i 3D. Facilitar i acompanyar la transformació de les empreses que s’enfronten al 3D, per convertir-se en una alternativa viable, que impulsa la seva forma de producció actual.

RIC.3D per primera vegada en aquesta fira, buscarà impulsar la seva marca per tot el territori estatal presentant la seva activitat com a distribuïdor oficial dels sistemes HP. I en el mateix espai i RIC apostant sempre per les sinergies, la divisió de software RIC.DOC, tindrà un petit espai en el stand donant a conèixer les seves solucions com BPM, ERP SAP Business One, Firma Biométrica, Remota Firma i una dels seus productes clau, l’ECM, un software de fabricació internacional, en el qual RIC.DOC s’ha convertit en el soci nº 1 en la zona EMEA en vendes de sistemes ennuvolat.

Aquests dies estem tancant els últims detalls d’aquesta edició, i com sempre després de la fira compartirem la crònica i fotos de l’esdeveniment.

Us esperem al Pavelló 6 – Stand A11!

Més informació a: www.ric3d.com