RIC estarà present en el Advanced Factories 2018, la fira de la indústria 4.0

Acostant la impressió 3D a la indústria del nostre país

Queden pocs dies ja per a la celebració d’una nova edició de la fira d’innovació, automatització i indústria 4.0, Advanced Factories 2018, que tindrà lloc del 13 al 15 de març de 2018 en CCIB de Barcelona.

Aquest any, estarem presents en aquesta fira, concretament en el stand B116, participant per primera vegada amb les divisions de 3D (RIC.3D) i de software (RIC.DOC).

Presentarem la nova línia de negoci RIC.3D: equips, materials, programari 3D i suport tècnic. Aquesta divisió de solucions d’impressió 3D es va convertir, a la fi del passat any, en el distribuïdor oficial dels últims sistemes d‘impressió 3D HP Multijet Fusion. Durant la fira, l’equip RIC.3D promocionarà “in situ” les oportunitats d’aquesta tecnologia 3D, un sistema que està revolucionant el sector 3D, no només per la seva manera de fabricació additiva, sinó també per la seva velocitat i reducció de costos, una oportunitat que s’ha obert a moltes empreses que volen realitzar sèries mitjanes o curtes, en poques hores i a un menor cost.

RIC.3D situarà un gran expositor amb peces fabricades amb la tecnologia Multi Jet Fusion d’HP i produïdes en les pròpies instal·lacions de RIC, on se situa una HP 3D Jet Fusion 4210.

Al mateix espai, i creant sinergies entre divisions, RIC.DOC participarà presentant el portfolio de les seves solucions tecnològiques com BPM, ERP SAP Business One, Signatura Biomètrica, Signatura Remota i un dels seus productes clau, el ECM, un softwarede fabricació internacional, en la qual RIC.DOC s’ha convertit en el partner nº 1 a la zona EMEA en vendes de sistemes cloud. El stand comptarà amb els equips necessaris per oferir demostracions personalitzades de tots els softwares.

En el marc de la fira, tenim una cita amb els assistents, en una de les ponències que se celebrarà en el Factory Innovation Theather, on explicarem com la tecnologia HP 3D Jet Fusion permet reduir els costos de fabricació.

Més informació en: www.ric3d.com

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *