Vés al contingut

RIC Partner Diamond DocuWare 2023

RICSOFT Partner Diamond DocuWare 2023

Com mana la tradició, a incis d’any DocuWare assigna diferents insígnies a tots els seus distribuïdors a nivell mundial, amb motiu de la seva trajectòria professional.

RICSOFT Partner Diamond 2023

Una vegada més continuem formant part del Diamond Club de DocuWare. La categoria màxima i exclusiva que pot rebre un Partner oficial, on reflecteix el treball constant i professional de tot l’equip.

team ric 2023

DocuWare és una empresa Alemanya, de renom a nivell Internacional, on destaca pel seu Softwarede gestió documental i automatització de fluxos de treball.

On Organitzacions de tot el món utilitzen la solució per a captar, canalitzar i emmagatzemar de manera segura la seva documentació d’Empresa.

Formar part d’aquest club representa l’excel·lent competència i eficàcia proporcionant solucions de gestió documental intel·ligent i fluxos de treball digitals basades en DocuWare Cloud.

Txema Ramírez RICSOFT

 

RICSoft aconsegueix per 5è any consecutiu entrar en el selecte Diamond Club de Docuware. Això ens converteix en un dels millors Partners a nivell mundial en la venda i distribució d’aquest gestor documental Top. Txema Ramírez

Customer Service Champions

Enguany hem adquirit aquesta categoria de Customer Service Champions 2023 per oferir un servei de qualitat a tots els nostres Clients.

La nostra prioritat és acompanyar a les empreses al fet que se sentin comodas en tot procés de transformació digital perquè compleixin amb els seus objectius inicials.

Encara no coneixes l’eina més intel·ligent per als teus documents?

Sol·licita avui mateix una demostració gratuïta del gestor documental per a comprovar en primera persona els beneficis que pot aportar DocuWare per al teu Negoci.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *