Vés al contingut

Signar de manera eficient

La signatura digital s’ha convertit en una eina clau per a poder tancar moltes gestions des de la distància, per això és tan important conèixer bé el seu funcionament per a signar de manera eficient.

Dimarts passat 11 de novembre, el nostre especialista Txema Ramírez, va realitzar una demostració pràctica de l’ús d’aquesta solució, mostrant un procés complet del seu funcionament.

A més, molts dels assistents, van poder resoldre els seus dubtes en directe, com per exemple:

  • Quin tipus de signatura utilitzar?
  • Quins camps són necessaris per a enviar el formulari?
  • Com ho visualitza l’emissor i el destinatari?
  • Com queden registrades les evidències del document?

Aquesta última qüestió resulta ser molt interessant per a poder executar correctament el treball, ja que ens dóna informació rellevant i precisa.

Aquestes dades els utilitzen regularment les empreses, per consultar si el document que han enviat a signar ha estat entregat o bé si ha quedat en llegit, però no han executat cap acció.

El més important és que podem estalviar moltes gestions telefòniques innecessàries, millorant la qualitat del servei i la relació amb els clients i proveïdors.

Si vols saber més i et sembla interessant aquesta solució, t’adjuntem el vídeo del seminari on podràs resoldre tots els teus dubtes i convertir-te en un expert en signatures digitals.

Signar de manera eficient és la clau de tot.

www.ric.es | www.ricdoc.com | www.ricsigner.com 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *