Vés al contingut

Webinar gratuït sobre Signatures electròniques

Signatures digitals

En aquests moments d’adaptació que ens ha portat la situació actual de crisis del COVID-19, el compromís de RIC.DOC amb les persones és més fort que mai. És per això que aquests dies estem realitzant diferents Seminaris gratuïts que estem segurs que els seran de gran ajuda.

Després de l’èxit del primer Webinar sobre la digitalització de factures certificades amb DocuWare, realitzarem un altre Webinar dimarts 21 d’abril a les 11h per mostrar la integració entre el gestor documental i la solució de signatures de Validated ID.

En aquest Webinar t’explicarem els diferents tipus de signatures digitals, argumentant les diferents aplicacions per a treure-li el màxim partit i així guanyar agilitat, seguretat i comunicació, fent que el treball a distància es pugui desenvolupar sense problemes.

Compartirem els millors consells i diferents usos aplicatius de signatures electròniques, i a més podràs veure una demostració pràctica de com validar documents de manera ràpida, segura i amb validesa jurídica.

Faci clic aquí per a registrar-se al Webinar gratuït sobre Signatures electròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *