Skip to content

Webinar pràctic de factures de proveïdors

  • Events

Webinar pràctic de factures de proveïdorsDemà dimecres 3 de Juny a les 11h, us convidem al nostre Webinar pràctic de factures de proveïdors.

Cada dia sou més els que ens pregunteu de quina manera podem millorar el procés manual de les factures en paper. Per aquest motiu us ensenyarem com digitalitzar les factures i documents amb Docuware, veient de manera pràctica els avantatges que comporta transformar aquest procediment en digital.

Podràs veure com amb aquest sistema aconseguiràs una comunicació més fluida de manera interna i com millorarà la relació amb els teus proveïdors i clients.

Us donarem els millors consells per a evitar els principals problemes que genera treballar amb mètodes manuals, com la pèrdua de documents, duplicats, cerques lentes, etc..

Una vegada més estem encantats de compartir els nostres coneixements amb tots vosaltres, perquè el concepte dOficina 2.0 estigui cada dies més a prop dels nostres llocs de treball.

Com sempre els nostres seminaris són gratuïts, però si no hi puguissis assistir, registra’t igualment i així podrem enviar-te la gravació.

Fes clic amb aquest enllaç, per a inscriu-te al nostre Webinar pràctic de factures de proveïdors.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *