Vés al contingut

Afronta el creixement de la teva empresa sense pors

Afronta el creixement de la teva empresa sense pors

Segons les necessitats del mercat, les empreses poden rebre un augment gradual o fortuït de les vendes dels seus serveis o productes. Per això és important estar preparat per a tot, però principalment poder afrontar el creixement de la teva empresa sense pors.

Un dels exemples més rellevants que hem vist recentment, han estat les empreses de vendes de productes desinfectants, màscares, paper higiènic o fins i tot material esportiu, especialment bicicletes.

Això pot originar sentiments oposats de felicitat, però alhora màxima preocupació pel descontrol, les càrregues de treball excessiva que això pot generar junt amb la insatisfacció dels clients.

Per tant, cal buscar simplificar els processos i l’automatització d’aquests des d’un inici.

Com afrontar aquestes pors?

Una de les grans preocupacions que ens trobem està en el ERP. Primer, cal analitzar si el ERP amb el qual treballes pot respondre al 200% del seu rendiment habitual per a poder cubrir múltiples sol·licituds i gestions en tan poc temps.

Si no fos el cas, caldria buscar un complement pilot perquè no arribés al límit de les teves capacitats i aconseguir desfogar gran part del treball dels teus treballadors. Nosaltres et proposem utilitzar un gestor documental perquè puguis complementar-lo amb el ERP, aconseguint així agilitar l’arxivat i la cerca de qualsevol document a l’instant.

Però a vegades amb això no és suficient, per la qual cosa et recomanaríem un canvi de ERP perquè pugui donar resposta a totes les accions comercials, administratives, atenció al client, etc…

D’altra banda, ens podem trobar amb empreses que ja disposen de departament IT, però que no tenen els recursos ni el temps per a poder fer front a projectes de tal envergadura. En aquest cas recomanem l’assessorament d’un tercer, per a treballar junts en una estratègia d’implantació digital més completa i robusta.

Si no tens un departament TIC integrat en l’empresa. No t’atabalis!. Nosaltres et recomanem que parlis amb especialistes en transformació digital amb la finalitat d’assessorar-te i donar-te les pautes per a posar-li ordre al Caos.

Aquests experts hauran d’analitzar la situació actual, estudiar el mètode de treball per a poder treure uns recursos a mida i executar els punts claus que automatitzaran els fluxos de treball.

Com anticipar-te a un creixement inesperat?

Quan parlem de simplificar o automatitzar processos, ens referim a analitzar un flux de treball existent per a convertir les accions manuals en accions intel·ligents.

Amb això aconseguim que una tasca que ocupa poc valor al treballador, la puguem simplificar i potenciar fins a un 80%, deixant pas a temps de qualitat per a gestions més rellevants.

Per a anticipar-te al CAOS intenta sempre utilitzar eines o Software escalable, que s’adaptin al teu ritme de treball sense que arribin al límit de les seves capacitats.

Per a això et recomanem que parlis amb el departament IT de la teva empresa per a anar sempre sincronitzats i tenir sempre un pla preparat. Saber com actuar front un augment de la demanda és fonamental per a no sobrecarregar al personal, ni els teus servidors.

Si no comptes amb un servei IT integrat en l’empresa, pots contactar amb els nostres especialistes en Transformació Digital.

Accedeix a l’agenda dels nostres assessors

Accedeix a la nostra agenda i programa una visita presencial, virtual o telefònica per a començar el canvi avui mateix.

Donarem amb la solució i a més, et regalarem temps de QUALITAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *