Categoria Platinum Partner de Docuware

RICDOC categoría Platinum Partner de DocuwareUna vegada més estem de celebració: RIC.DOC ha tornat a adquirir la categoria Platinum Partner de Docuware per a l’any 2021! Gràcies a tots vosaltres per confiar en nosaltres per a guiar-vos en el procés de transformació digital. 

Ser Platinum Partner demostra el treball constant ben fet, la dedicació i la passió que li dediquem a donar resposta a totes les vostres inquietuds a l’hora de digitalitzar qualsevol procés empresarial.

Que significa ser Platinum Partner de Docuware?

Significa obtenir un reconeixement directe de Docuware, per haver aconseguit l’excel·lència i la labor emprada en els últims anys, guiant i assessorant els clients sobre la utilització i la implantació d’un Gestor Documental (ECM).

Per a RICDOC és important  trobar el camí que resulti més fàcil per al client a l’hora de fer els primers passos cap a la transformació digital, això fa que els canvis tecnològics encaixin amb el mateix procés rutinari i el client surti 100% satisfet.

Vols saber si Docuware està fet per tu?

Parla amb un dels nostres experts i en tan sols una crida de 5 min podràs treure tota la informació que necessites per a plantejar-te un canvi tecnològic.

 

RICDOC, està en el top de les empreses especialitzades en Docuware. Categoria Platinum Partner.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.