Categoria Platinum Partner de Docuware

RICDOC categoría Platinum Partner de DocuwareUna vegada més estem de celebració: RIC.DOC ha tornat a adquirir la categoria Platinum Partner de Docuware per a l’any 2021! Gràcies a tots vosaltres per confiar en nosaltres per a guiar-vos en el procés de transformació digital. 

Ser Platinum Partner demostra el treball constant ben fet, la dedicació i la passió que li dediquem a donar resposta a totes les vostres inquietuds a l’hora de digitalitzar qualsevol procés empresarial.

Que significa ser Platinum Partner de Docuware?

Significa obtenir un reconeixement directe de Docuware, per haver aconseguit l’excel·lència i la labor emprada en els últims anys, guiant i assessorant els clients sobre la utilització i la implantació d’un Gestor Documental (ECM).

Per a RICDOC és important  trobar el camí que resulti més fàcil per al client a l’hora de fer els primers passos cap a la transformació digital, això fa que els canvis tecnològics encaixin amb el mateix procés rutinari i el client surti 100% satisfet.

Vols saber si Docuware està fet per tu?

Parla amb un dels nostres experts i en tan sols una crida de 5 min podràs treure tota la informació que necessites per a plantejar-te un canvi tecnològic.

 

RICDOC, està en el top de les empreses especialitzades en Docuware. Categoria Platinum Partner.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *