Vés al contingut

Nova Actualització RICSigner 1.2.0.

Nova Actualització RICSigner 1.2.0.Dimecres passat 16 de desembre va entrar en vigor la nova actualització RICSigner 1.2.0.

Com bé sabreu, RICSigner és un Software desenvolupat exclusivament per RICDOC, i integrat amb la solució de signatura multicanal VIDSigner de ValidatedId, que creix de manera exponencial, gràcies a les aportacions i suggeriments que ens feu arribar tots vosaltres.

En aquesta última actualització hem inclòs les següents millores:

  • Múltiples documents:

Ara ja és possible enviar en un sol procés de signatura diversos documents a signar. Una solució pensada per a optimitzar cadascun dels enviaments i fer que arribin en lot als signants.

  • Drag&Drop:

Avui dia arrossegar i deixar anar en les interfícies virtuals, és una de les tècniques més utilitzades en programació, ja que facilita la interacció a l’usuari a l’hora d’utilitzar qualsevol programa.

Nosaltres no hem volgut ser menys i volem que RICSigner es converteixi en una eina intuïtiva i fàcil d’utilitzar, és per això que hem aplicat el Drag & Drop per ordenar la llista dels signants, perquè resulti més fàcil indicar l’ordre amb el qual han de signar els usuaris.

  • Rellançar processos:

Quan realitzem un va enviar a múltiples signants d’un únic document, ens trobem a vegades que algun d’ells encara no l’ha signat, provocant retards en tancament d’operacions.

Per a això hem desenvolupat un botó amb el qual podreu seleccionar l’usuari que no ha finalitzat el procés, reenviant-li de manera independent el document.

Si vols veure-ho de manera pràctica et convidem a visualitzar-ho en el següent enllaç.

La nova actualització RICSigner 1.2.0. es va activar el 16/12/2020 de 8h-9h del matí, si tens dubtes, contacta amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *