Vés al contingut

Què és l’impressió Sostenible?

  • EPSON

¿Qué es la impresión Sostenible

La impressió Sostenible és un enfocament que busca minimitzar l’impacte ambiental negatiu de la impressió en paper i altres materials d’impressió.

Com podem posar en pràctica aquest tipus d’impressió?

Això s’aconsegueix a través de l’adopció de pràctiques i tecnologies més ecològiques i responsables en la producció i disposició de productes d’impressió.

Alguns exemples de pràctiques d’Impressió Sostenible inclouen:

  1. Ús de paper reciclat o de materials sostenibles: El paper reciclat o fet de materials sostenibles, com a polpa de fusta sostenible, pot reduir la tala d’arbres i la petjada de carboni.
  2. Impressió a doble cara: En imprimir a doble cara, es redueix la quantitat de paper utilitzat i es redueix la petjada ambiental.
  3. Ús de tintes i adhesius ecològics: Les tintes i adhesius ecològics no tòxics i biodegradables poden minimitzar la contaminació de l’aire i de l’aigua.
  4. Optimització de la gestió de residus: La gestió adequada dels residus d’impressió, com a papers usats i cartutxos de tinta buits, pot ajudar a reduir la contaminació i el desaprofitament.
  5. Ús d’Impressores Sostenibles: A més de tot l’anterior, és important utilitzar equips d’impressió que siguin respectuosos amb el medi ambient. Entre ells la gamma EPSON ens ofereix uns equips d’alt rendiment i de baix consum energètic. A més, usar tintes lliures d’olis i una tecnologia que no emet calor, reduint així el consum d’emissions CO₂.

La impressió sostenible és una part crucial d’un esforç més ampli per aconseguir un desenvolupament sostenible i un futur més sostenible per al nostre planeta.

Pregunta’ns avui mateix per la nostra Consultoria ECO gratuïta, on analitzem un estudi complet d’estalvi energètic, costos d’impressió i estalvi d’emissions CO₂ que podem compensar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *