Vés al contingut

Tornar a la feina amb seguretat

Torna a la feina amb seguretat

Tornar a la feina amb seguretat és un dels temes que ens inquieta a tots. Per això des de Reprografia Industrial de Catalunya us recomanem la instal·lació dels purificadors d’aire de la marca IDEAL. 

Tots sabem que la qualitat de l’aire que respirem és summament important i té una incidència directa en la nostra salut. Poc podem fer en aquesta qualitat en àrees obertes, però sí en els nostres entorns tancats, on passem el 90% del nostre temps. Aquest tema pren especial rellevància pel brot de COVID-19.

RIC.DOC, com a distribuïdor de productes IDEAL, els recomana la instal·lació dels seus compactes, potents i silenciosos Purificadors d’Aire els quals, mitjançant els seus filtres altament efectius, eliminen els contaminants del seu ambient, incloses les partícules de pols, pol·len, Coronavirus, àcars, fums, males olors, etc. Disposem de diversos models que s’adequaran a les seves necessitats.

Torna a la feina amb seguretat

 

Aquests purificadors d’aire ja fa temps que s’utilitzen, els podem trobar a consultoris mèdics, veterinaris, sales de reunions, oficines i també a instal·lacions públiques com llars d’infants, hospitals, escoles, laboratoris, etc.

Els purificadors d’aire IDEAL estan certificats com a productes aptes per a les al·lèrgies pel Centre Europeu per a la Fundació de Recerca d’Al·lèrgies i disposen del Segell ECARF. Aquests purificadors ja estan ajudant a persones amb al·lèrgies, asma i amb malalties respiratòries.

Recordi, la salut està en l’aire. Asseguri’s que la qualitat de l’aire que respira en el seu entorn d’oficina o privat és la millor possible i si la desitja millorar, contacti’ns.

 

Torna a la feina amb seguretat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *