Webinar gratuït 19 i 21 de maig

Webinar gratuït 19 i 21 de maig

Webinar gratuït 19 i 21 de Maig. Tenim el plaer d’anunciar-vos que continuarem exposant els nostres coneixements, de la mà del nostre especialista Txema Ramírez, amb l’objectiu d’ajudar a les empreses que tinguin la necessitat de fer el pas cap a la transformació digital.

Aquesta iniciativa sorgeix després del gran èxit obtingut amb la divulgació dels nostres seminaris online i que cada vegada són més demandades per les empreses.

Webinar gratuït 19 i 21 de maigEl dimarts 19 de maig a les 11h, parlarem de ‘Les claus de l’èxit per a la transformació digital’.

Us explicarem la nostra experiència i els primers passos que cal donar cap a la transformació digital. Parlarem de dos casos d’èxit, de dues companyies molt rellevants, on han revolucionat i optimitzat la seva manera de treballar.

 

Webinar gratuït 19 i 21 de maigD’altra banda el dijous 21 de maig a les 11h parlarem dels beneficis que resulta treballar amb un gestor de signatures digitals, pensat per a obtenir el control i la seguretat de tots els documents de l’empresa. A més us mostrarem les millores recents que hem incorporat en RICSigner, podent ara buscar per un mateix signant.

 

 

Per a inscriure’t al nostre Webinar gratuït 19 i 21 de maig, tan sols has de fer clic aquí.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *