Vés al contingut

WORKPLACE HUB

Us presentem Workplace Hub, una proposta innovadora del nostre fabricant Konica Minolta, dissenyada per i per a professionals per tenir totes les teves eines de sempre en un únic espai. 

WORKPLACE HUB

RICDOC en col·laboració amb Konica Minolta us ofereix la combinació perfecta, per a aquelles empreses que busquin la simplicitat en el seu entorn laboral i vulguin fer-se amb l’últim en tecnologia.

Estem parlant d’un equip multifunció, capaç d’imprimir, escanejar i al mateix temps emmagatzemar i gestionar tot el IT d’una empresa.

Dissenyat per a estar sempre connectat i protegit, reduint la complexitat de la seva IT i de la seva infraestructura, gràcies a l’agrupació de serveis.

Amb Workplace Hub aconseguirà:

Com ja sap la tecnologia no sempre es comporta com desitgem, és per això que Konica Minolta li ofereix el seu equip de IT, per a vetllar i supervisar la seva infraestructura les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

Ara ja serà possible que les empreses es despreocupin de la seguretat de les seves dades i se centrin en tasques més rellevants.

Amb Workplace Hub aconseguirà mantenir al dia les actualitzacions, protegir la informació i evitarà que s’ocupi de gestions complexes que envolten aquest món IT.

Utilitzi-ho per a impulsar tota o part de la seva cabuda operativa amb una solució que creix amb vostè.

Demani’ns informació sense compromís, la transformació digital està més a prop que mai.

Sol·licitud d’informació 

www.ric.es | www.ricdoc.com | www.ricsigner.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *